Op 30 juni 2003 werd Art Journey opgericht door Louise Kolker die startte met het geven van workshops op haar zolderkamer.

Toen er naast de workshops ook stempels en stempelmateriaal werd verkocht bleek deze combinatie zo succesvol dat Art Journey al gauw uit haar jasje groeide.

Er werd een heus winkelpand gezocht met een workshop atelier en Art Journey ontwierp  in 2005 een eigen stempelmerk onder dezelfde naam die al gauw grote bekendheid verwierf in binnen- en buitenland. Om dit succes te continueren werd in 2015 besloten om alle koers en aandacht op het eigen exclusieve merk te richten.

Op 1 november 2020 heeft Louise het stokje overgedragen aan Carla Sprangers. Eigenaresse van De Scrapheap, die er heel veel zin in heeft om met het prachtige merk Art Journey aan de slag te gaan.

Je vind de stempels nog steeds in de webshop van Art Journey. Dat is de enige plek ter wereld waar alle Art Journey stempels online te koop zijn. En ze hebben een fijn eigen plaatsje in de fysieke winkel van de Scrapheap.

In 2021 zijn er diverse nieuwe stempels uitgebracht en hebben we op het ArtSpecially Event gestaan in september, op de Knotsgekke Kaarten en Hobbydagen in oktober en op Kreadoe.

© 2014 - 2022 Art Journey | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore