nl4.jpg Klik hier om je te laten inspireren door onze getalenteerde designteamleden: Aletta, Anette, Anne, Ellen, Grete, Liesbeth, Myra, Willy en Yvonne

uk.jpg Click here to be inspired by our talented disignteam members: Aletta, Anette, Anne,  Ellen, Grete,  Liesbeth, Myra, Willy and Yvonne.

   

Hallo, zal mij even voorstellen, mijn naam is Aletta Heij, 51 lentes jong, getrouwd, 2 pubers, werk part-time als administratie medewerkster bij de plaatselijke Peugeot garage, daar werk ik al zo’n 20 jaar met plezier, mijn werkzaamheden zijn nooit hetzelfde gebleven in al die jaren, leer nog steeds nieuwe werkzaamheden. Sinds 2010 heb ik mijn creatieve kant ontdekt, ben heel simpel begonnen met wat knip- en plakwerk. Maar net als zovele ben ik ook verslaafd geraakt aan het stempel- en mixedmedia virus. Mijn stijl, tja.. van cas tot mixed-media. Vind zoveel leuk, teveel om op te noemen. Naast creatief ben ik ook graag sportief. XCO vind ik echt geweldig gaaf om te doen en sinds vorig jaar heb ik het hardlopen ontdekt,  je gaat gekke dingen doen als je 50 wordt en dat was bij mij het gaan hardlopen. Maar goed, nu weer even terug naar mijn creatieve brein. Ik vind het heerlijk om de stempels van Art Journey buiten mijn comfort zone te gaan, vooral maskeren is zo leuk om met dit stempelmerk te doen,  je kan er zoveel kanten mee op, ze blijven heerlijk om mee te werken.

In april 2017 vroeg Louise mij of ik gastdesigner wilde zijn voor ArtJourney, nou daar hoefde ik niet lang over na te denken, natuurlijk wilde ik dat. Heb even dat berichtje opgezocht… zo leuk om terug te zien. http://artjourneydesign-team.blogspot.com/2017/04/gast-designteamlidguest-designteam.html Maar helemaal geweldig was het om daarna gevraagd te worden om definitief in het ArtJourney te komen, natuurlijk wilde ik dat. En nu onder leiding van Carla gaan we verder, echt super fijn dat het merk Art Journey blijft bestaan.

En wil je nu nog meer van mijn creatieve brein zien, kijk dan eens op mijn blog : https://kaartenvanaletta.blogspot.com of kijk op mijn Pinterest bord waar ik al mijn creaties voor ArtJourney heb gepind : https://nl.pinterest.com/aheij/art-journey-stamps-made-by-aletta/

Groetjes Aletta

 

       

 

Hallo, ik ben Grete.

61 jaar

2 kinderen

3 hondjes

Favoriete hobby’s

Mixed media

Aquarel

Tekenen

Lezen

Favoriete schrijver: John Le Carré 

Favoriete muziek: pop rock r&b

Favoriete films: the hobbit en lord of the rings

Favoriete series: game of thrones , prison break 

Favoriete sporten: formule 1, darten

Groetjes Grete

 

 

   

Hallo allemaal,

Iets over mij: ik woon Waalwijk, 53 lentes jong, getrouwd met de allerliefste man van de hele wereld Harrie en honden-mammie van cockerspaniel Noozy.

Alweer bijna 12 jaar geleden was de belofte iemand een handgemaakte kerstkaart te sturen het begin van mijn huidige papercraft-verslaving….en nee, ik ben zeker van plan om te gaan afkicken!

Qua stijl houd ik erg van vintage kleuren, inkleuren, mixed media, art journaling, kaarten maken etc….uhm…eigenlijk is er niets wat ik echt niet leuk vind!

Teams waar ik deel van mag c.q. mocht uitmaken zijn o.a. Spellbinders, Quietfire Design, Stempelglede, Katzelkraft, Scrapbook Adhesives by 3L en Lili of the Valley.

Mijn hobby motto is “Being creative is a way of life too“.

Mijn blog heet Phoebeez (vernoemd naar mijn eerste cocker spaniel) en vind je hier: http://phoebeez.blogspot.com/.

Uiteraard ben ik ook te vinden op Facebook, Pinterest en sinds kort ook op Instagram.

Sinds 2018 ben ik lid van het DT van De Scrapheap en sinds 2020 lid van het Art Journey DT.

Ik hoop nog veel creaties met jullie te gaan delen!

Groetjes,

Yvonne van der Valk – van de Grijp

 

© 2014 - 2021 Art Journey | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore