nl4.jpg Klik hier om je te laten inspireren door onze getalenteerde designteamleden: Aletta, Anette, Anne, Anneke, Annemieke, Ellen, Grete, Liesbeth, Myra, Sylvia en Yvonne

uk.jpg Click here to be inspired by our talented disignteam members: Aletta, Anette, Anne, Anneke, annemieke,  Ellen, Grete,  Liesbeth, Myra, Sylvia and Yvonne.

   

Hallo, zal mij even voorstellen, mijn naam is Aletta Heij, 51 lentes jong, getrouwd, 2 pubers, werk part-time als administratie medewerkster bij de plaatselijke Peugeot garage, daar werk ik al zo’n 20 jaar met plezier, mijn werkzaamheden zijn nooit hetzelfde gebleven in al die jaren, leer nog steeds nieuwe werkzaamheden. Sinds 2010 heb ik mijn creatieve kant ontdekt, ben heel simpel begonnen met wat knip- en plakwerk. Maar net als zovele ben ik ook verslaafd geraakt aan het stempel- en mixedmedia virus. Mijn stijl, tja.. van cas tot mixed-media. Vind zoveel leuk, teveel om op te noemen. Naast creatief ben ik ook graag sportief. XCO vind ik echt geweldig gaaf om te doen en sinds vorig jaar heb ik het hardlopen ontdekt,  je gaat gekke dingen doen als je 50 wordt en dat was bij mij het gaan hardlopen. Maar goed, nu weer even terug naar mijn creatieve brein. Ik vind het heerlijk om de stempels van Art Journey buiten mijn comfort zone te gaan, vooral maskeren is zo leuk om met dit stempelmerk te doen,  je kan er zoveel kanten mee op, ze blijven heerlijk om mee te werken.

In april 2017 vroeg Louise mij of ik gastdesigner wilde zijn voor ArtJourney, nou daar hoefde ik niet lang over na te denken, natuurlijk wilde ik dat. Heb even dat berichtje opgezocht… zo leuk om terug te zien. http://artjourneydesign-team.blogspot.com/2017/04/gast-designteamlidguest-designteam.html Maar helemaal geweldig was het om daarna gevraagd te worden om definitief in het ArtJourney te komen, natuurlijk wilde ik dat. En nu onder leiding van Carla gaan we verder, echt super fijn dat het merk Art Journey blijft bestaan.

En wil je nu nog meer van mijn creatieve brein zien, kijk dan eens op mijn blog : https://kaartenvanaletta.blogspot.com of kijk op mijn Pinterest bord waar ik al mijn creaties voor ArtJourney heb gepind : https://nl.pinterest.com/aheij/art-journey-stamps-made-by-aletta/

Groetjes Aletta

 

     

Mijn naam is Anneke Kiewiet, woon in Zuidlaarderveen en in het dagelijkse leven ben ik samen met mijn man supermarktondernemer van een Coop supermarkt in Zuidlaren. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ooit ben ik begonnen met het maken van 3D kaarten, daarna het inkleuren met Copic markers en sinds een paar jaar heb ik mij meer verdiept in Mixed Media. Dit is echt mijn ding en ik kan mij daar lekker op uitleven.


Hallo, mijn naam is Annemieke en ik kom uit het prachtige dorp Handel (NB). Ik ben 55 jaar, getrouwd met Theo en samen hebben wij 3 kinderen en 2 kleinkinderen de derde is op komst:) Ik ben werkzaam als activiteitenbegeleiderster met ouderen, PG problematiek (kleinschalig wonen).

Creatief bezig zijn ben ik altijd al geweest van jongs af aan. Het stempelvirus heeft bij mij ongeveer 20 jaar geleden toegeslagen. In deze jaren heb ik me verdiept in materialen en technieken en vele varianten uitgeprobeerd, mijn intresses zijn dan ook heel breed. Ik kan mezelf helemaal verliezen in de opbouw, laag voor laag een achtergrond creëren met verschillende technieken en materialen. In Nuland bij het Art Specially maakte ik voor het eerst kennis met de Art Journey stempels en ik was meteen verkocht. Vele heb ik inmiddels in mijn bezit en de meeste zijn vaak gebruikt.

 

Hallo, ik ben Grete.

Ik ben 61 jaar, heb 2 volwassen kinderen (een jongen en een meisje). Ons gezin bestaat verder uit 3 hondjes. Mijn favoriete hobby’s hebben allemaal toch wel met creativiteit te maken. Ik houd van Mixed media, Aquarel en Tekenen.

Lezen is ook een van mijn hobbies. En mijn favoriete schrijver: John Le Carré 

Favoriete muziek: pop rock r&b. Favoriete films: the hobbit en lord of the rings. Favoriete series: game of thrones , prison break. Favoriete sporten: formule 1, darten

Groetjes Grete

 

Sylvia Franken, geboren en getogen in Ommen en via Parijs en Zwolle neergestreken in Drenthe.

Getrouwd en moeder van 3 jongens in de leeftijd van 15-19 jaar.

Een aantal dagen per week ben ik werkzaam als docent in het VO. Ik heb een brede interesse, mijn hart gaat o.a. sneller kloppen van het Franse land, taal en cultuur.

2014 was het jaar van mijn besmetting met het stempelvirus. Ik kocht m'n eerste stempel en al snel volgde mijn eerste set van Art Journey en het was niet de láátste ????!

Stempelen, mixed media...voor mij dè manier om mijn hoofd léég en mijn handen vies te maken!

Een impressie van mijn creaties kun je vinden op instagram: creation_unique_2014

Ik vind het ontzettend leuk dat ik deel mag uitmaken van het DT van Art Journey. Samen met jullie de creatieve reis vervolgen...Samen "spelen" met de stempels van Art Journey, materialen en technieken ontdekken, elkaar inspireren en genieten van eigen creaties èn die van anderen.

 

Hallo allemaal,

Iets over mij: ik woon Waalwijk, 53 lentes jong, getrouwd met de allerliefste man van de hele wereld Harrie en honden-mammie van cockerspaniel Noozy.

Alweer bijna 12 jaar geleden was de belofte iemand een handgemaakte kerstkaart te sturen het begin van mijn huidige papercraft-verslaving….en nee, ik ben zeker niet van plan om te gaan afkicken!

Qua stijl houd ik erg van vintage kleuren, inkleuren, mixed media, art journaling, kaarten maken etc….uhm…eigenlijk is er niets wat ik echt niet leuk vind!

Teams waar ik deel van mag c.q. mocht uitmaken zijn o.a. Spellbinders, Quietfire Design, Stempelglede, Katzelkraft, Scrapbook Adhesives by 3L en Lili of the Valley.

Mijn hobby motto is “Being creative is a way of life too“.

Mijn blog heet Phoebeez (vernoemd naar mijn eerste cocker spaniel) en vind je hier: http://phoebeez.blogspot.com/.

Uiteraard ben ik ook te vinden op Facebook, Pinterest en sinds kort ook op Instagram.

Sinds 2018 ben ik lid van het DT van De Scrapheap en sinds 2020 lid van het Art Journey DT.

Ik hoop nog veel creaties met jullie te gaan delen!

Groetjes,

Yvonne van der Valk – van de Grijp

 

© 2014 - 2021 Art Journey | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore