nl4.jpg Klik hier om je te laten inspireren door onze getalenteerde designteamleden: Aletta, Anneke, Ellen, Irene, Liesbeth, Mariette, Myra en Sylvia

uk.jpg Click here to be inspired by our talented disignteam members: Aletta, Anneke, Ellen, Ingrid,  Liesbeth, Mariette, Myra en Sylvia.

 

 

Hallo, zal mij even voorstellen, mijn naam is Aletta Heij, 51 lentes jong, getrouwd, 2 pubers, werk part-time als administratie medewerkster bij de plaatselijke Peugeot garage, daar werk ik al zo’n 20 jaar met plezier, mijn werkzaamheden zijn nooit hetzelfde gebleven in al die jaren, leer nog steeds nieuwe werkzaamheden. Sinds 2010 heb ik mijn creatieve kant ontdekt, ben heel simpel begonnen met wat knip- en plakwerk. Maar net als zovele ben ik ook verslaafd geraakt aan het stempel- en mixedmedia virus. Mijn stijl, tja.. van cas tot mixed-media. Vind zoveel leuk, teveel om op te noemen. Naast creatief ben ik ook graag sportief. XCO vind ik echt geweldig gaaf om te doen en sinds vorig jaar heb ik het hardlopen ontdekt,  je gaat gekke dingen doen als je 50 wordt en dat was bij mij het gaan hardlopen. Maar goed, nu weer even terug naar mijn creatieve brein. Ik vind het heerlijk om de stempels van Art Journey buiten mijn comfort zone te gaan, vooral maskeren is zo leuk om met dit stempelmerk te doen,  je kan er zoveel kanten mee op, ze blijven heerlijk om mee te werken.

In april 2017 vroeg Louise mij of ik gastdesigner wilde zijn voor ArtJourney, nou daar hoefde ik niet lang over na te denken, natuurlijk wilde ik dat. Heb even dat berichtje opgezocht… zo leuk om terug te zien. http://artjourneydesign-team.blogspot.com/2017/04/gast-designteamlidguest-designteam.html Maar helemaal geweldig was het om daarna gevraagd te worden om definitief in het ArtJourney te komen, natuurlijk wilde ik dat. En nu onder leiding van Carla gaan we verder, echt super fijn dat het merk Art Journey blijft bestaan.

En wil je nu nog meer van mijn creatieve brein zien, kijk dan eens op mijn blog : https://kaartenvanaletta.blogspot.com of kijk op mijn Pinterest bord waar ik al mijn creaties voor ArtJourney heb gepind : https://nl.pinterest.com/aheij/art-journey-stamps-made-by-aletta/

Groetjes Aletta

 

     

Mijn naam is Anneke Kiewiet, woon in Zuidlaarderveen en in het dagelijkse leven ben ik samen met mijn man supermarktondernemer van een Coop supermarkt in Zuidlaren. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ooit ben ik begonnen met het maken van 3D kaarten, daarna het inkleuren met Copic markers en sinds een paar jaar heb ik mij meer verdiept in Mixed Media. Dit is echt mijn ding en ik kan mij daar lekker op uitleven.

 

Ellen

 

Mijn naam is Irene Nijland-Alblas. Getrouwd en moeder van 2 dochters met ieder een eigen gezin. Ik ben inmiddels oma van 4 kleinkinderen. Ik werk als secretaresse in een zorginstelling in Tiel. Mijn woonplaats is Empel, gemeente ’s-Hertogenbosch.

Ik stempel al sinds 1992, in die tijd kon je in Nederland bijna geen mooie stempels kopen, ik kocht mijn eerste stempels destijds in Amerika. De eerste stempelbeurs die ik bezocht was het Stempelmekka in Hagen Dld. Vanaf de eerste Nederlandse stempelbeurs in Wijchen, was ik van de partij, in Wijchen heb ik Louise Kolker de oprichter van Art Journey leren kennen. Wat een mooie stempels had zij bij zich, ik was direct fan. Later werd Art Specially opgericht en gehouden in Nuland, later in Zeist en nu alweer een hele tijd in Nijkerk.
De Art-Journey dagen in Sleen (Drenthe) waren destijds een groot evenement op stempelgebied. Als Art-Journey-fan vanaf het eerste uur ben ik meerdere keren naar dit geweldige evenement geweest.
Ik doe een beetje aan mixed-media maar meestal vindt ik het leuk om one-layer-kaarten te maken. Ik werk graag in opdracht aan de hand van een bepaald thema. Ik houd ervan om met distress-inkt te sponzen en door middel van maskeren diepte te creëren in de afbeeldingen. Mijn kaarten hebben meestal veel kleur. Mijn stempel-bijnaam kreeg ik van een goede vriend en is “Stempeldoos” Kijk voor mijn kaarten uit het verleden maar eens op mijn eigen blog: irenestempeldoos@blogspot.com
Op Facebook heet ik gewoon Irene Nijland en op Instagram ben ik @alblasje.
Het lijkt mij leuk om anderen te inspireren met voorbeelden uit het Art-Journey-stempelassortiment.

 

Liesbeth

 

Mariette

 

Sylvia Franken, geboren en getogen in Ommen en via Parijs en Zwolle neergestreken in Drenthe.

Getrouwd en moeder van 3 jongens in de leeftijd van 15-19 jaar.

Een aantal dagen per week ben ik werkzaam als docent in het VO. Ik heb een brede interesse, mijn hart gaat o.a. sneller kloppen van het Franse land, taal en cultuur.

2014 was het jaar van mijn besmetting met het stempelvirus. Ik kocht m'n eerste stempel en al snel volgde mijn eerste set van Art Journey en het was niet de láátste ????!

Stempelen, mixed media...voor mij dè manier om mijn hoofd léég en mijn handen vies te maken!

Een impressie van mijn creaties kun je vinden op instagram: creation_unique_2014

Ik vind het ontzettend leuk dat ik deel mag uitmaken van het DT van Art Journey. Samen met jullie de creatieve reis vervolgen...Samen "spelen" met de stempels van Art Journey, materialen en technieken ontdekken, elkaar inspireren en genieten van eigen creaties èn die van anderen.

 

 

 

 

© 2014 - 2022 Art Journey | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore